понеделник, 31 май 2010 г.

Трепет в корема ;)


Доста дълго време ги започвах и оставях тези пеперуди... Чудя се как скъпия ми съпруг не изхвърли всичките кутии, които стояха дълго на дивана в хола (тук се изчервявам ;) ). Но вчера се хванах в ръце и ги довърших.
Завършването съвпада и с предизвикателството на КФ 19 , та мисля да участвам там, надявам се да не е проблем, че това не е картичка.
Паното го посвещавам на съпруга ми, който ми търпи странностите и ме обича без да иска да се променям.

неделя, 16 май 2010 г.

Нещо хвъркато



Доста дълго време опитвам да направя някоя и друга пеперуда, но все не ги харесвам. И едната страна е красива и другата страна е красива, но не си приличат... Мисля, че сега успях да направя що годе симетрично животинче.

Пазете гората!


Искаше ми се да участвам най-накрая в някое от предизвикателствата. Много ми допадна "Пухкаво и сладко". Моето усещане за тези неща е много по различно от общо приетото. Когато бях малка, 1-2 клас бях пощуряла по разказите на Емилиян Станев за животните и катеричката Кики. Другите деца играеха на кукли, аз на катерички... Днес не съм се променила много. За мен най-прекрасния аромат е на гора. За това като прочетох "пухкаво и сладко" първата асоциация в главата ми беше на катеричка. Ето какво сътворих: